Thuisvakantie dit jaar? Pak de taxi!

meest bijzondere taxi's
De meest bijzondere taxi’s voor jou op een rijtje
15 juni 2020
Een taxi besturen
Een taxi besturen, dit moet je weten over het vak!
15 augustus 2020
Toon alles
Thuisvakantie

De taxi brengt je overal

Veel mensen vieren hun vakanties dit jaar in eigen land. En geef ze eens ongelijk: in het buitenland gelden vaak restricties, is alles ineens veel duurder en je weet nooit of je nog thuis komt als er opnieuw een uitbraak plaatsvindt. Maar vakantie vieren in eigen land kan ook ontzettend leuk zijn. Dat gegeven zijn mensen misschien door de reislust en goedkope vliegtickets een beetje vergeten. Wist je dat je tijdens die thuisvakantie met regelmaat de taxi kunt pakken?

Ga lekker naar de kust

Wat is er nou lekkerder dan even uitwaaien aan de kust met één van de grootste stranden van de wereld? Juist. De taxichauffeur brengt je er zo heen. Neem een kopje koffie op de boulevard van Scheveningen, of laat je afzetten voor de veerpont naar Terschelling. De taxi zorgt voor gemak, eenvoud en een betrouwbare reisplanning.

De Biesbosch

Gek op water, maar heb je niet zoveel met de zee? Geen probleem. Nederland is een waterland. Pak de taxi naar de Biesbosch. Dit prachtige natuurgebied biedt een thuis aan vele watervogels en kleurrijke bloemen aan de waterkant. Huur een kano, organiseer een picknick en waan je in het Nederlandse buitenland. De taxichauffeur haalt je na je geweldige dag uit weer op waar jij dat wil. Dat is het voordeel van de taxi pakken tijdens je thuisvakantie.

Downtown Den Haag

Een stad vol met hoogbouw die aanvoelt als een echt downtown New York. Bijna dan. Den Haag heeft het allemaal: luxe winkels, hippe restaurants en sierlijke stadspleinen. Laat je meevoeren door de sfeer van de urban jungle. De taxichauffeur kan je op verzoek rondrijden door de stad en je de hotspots laten zien, om je later af te zetten bij jouw hotel naar keuze, of je naar huis toe brengen. Jouw vakantie, jouw plan.

De mijnen van Limburg

Mijnbouw in Nederland? Dat is toch alleen iets voor een land met bergen? Nee, zeker niet. In Limburg vind je de hoogste heuvels van Nederland. Waar aan de kust de vis werd gevangen, zo werd in Limburg de steenkool uit de grond gehaald. Soms is het lastig zo’n mijn met de bus te bereiken. Dan kan de taxi pakken een enorme uitkomst zijn.

Ook als je in Amsterdam blijft is er genoeg te zien om je tijdens jouw hele vakantie te vermaken. Dus zelfs in je eigen stad. En wij brengen je er maar al te graag heen of geven je wat tips. Maak je binnenkort met ons een afspraak? Pak je dagjestas maar alvast in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp