Een goede taxichauffeur, zo herken je ze

Taxichauffeur worden
Taxichauffeur worden? Wij leggen je uit hoe het werkt!
15 januari 2020
Sightseeing Amsterdam
Sightseeing in Amsterdam met de taxi, zo dus!
15 maart 2020
Toon alles
Een goede taxichauffeur

Herken een goede taxichauffeur

Als je met de taxi op stap gaat, word je graag behandeld als een echte klant. De klant is koning natuurlijk. Maar hoe weet je nou zeker of de taxichauffeur waar je zojuist bij bent ingestapt weet hoe je met een klant omgaat? Een goede taxichauffeur is eenvoudig te herkennen aan een aantal punten, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Zodra je die punten weet, stap je nooit meer bij de verkeerde taxi in!

Waar staat de taxi?

Het begint allemaal bij het moment dat je je realiseert dat je een taxi nodig hebt. Waar bestel je hem en wat zijn de servicevoorwaarden? Die moeten duidelijk en realistisch zijn. Als je een taxi gaat opzoeken, kijk vooral goed naar waar de taxi staat. Een gerenommeerd taxibedrijf werkt er hard voor om te mogen staan waar ze staat. In afgelegen straatjes of parkjes wil je als chauffeur liever niet staan, tenzij je niet anders kan door gebrek aan kwaliteit.

Vriendelijkheid

Niets is zo prettig als een oprechte lach op iemands gezicht. Een goede taxichauffeur heeft veel plezier in zijn werk en het hoort bij zijn of haar passie jouw veilig op bestemming te brengen. Zo pakt de chauffeur je bagage aan en stemt hij of zij de rit af naar jouw wensen. Wil je veel dingen zien omdat je op vakantie bent of wil je juist snel naar je vergadering waarvoor je gekomen bent? Iedere reiziger is anders. Hoe is de chauffeur gekleed? Netjes, fatsoenlijk en verzorgd? Dat is al een groot gedeelte van het zijn van een goede chauffeur. Want je wil het idee hebben dat je echt in de watten wordt gelegd.

De prijs   

Het rijden van een taxi is een echt vak. Een goede taxichauffeur vraagt daar een reële prijs voor. Dus niet te duur maar ook zeker niet voor een spotprijs. De chauffeur kan als je het van tevoren aan hem of haar vraagt een goede inschatting maken van de kosten. Als je achteraf toch voor een enorme verrassing komt te staan zonder uitleg, dan ben je bij de verkeerde ingestapt.

Bij ons weet je zeker dat de taxichauffeur de klant voorop stelt. Onze voorwaarden zijn scherp en duidelijk. Mocht er toch iets niet helder zijn, dan leggen wij het graag uit. Het is voor ons enorm belangrijk dat jij je als klant op je gemak voelt. Ga je binnenkort met de taxi? Graag maken we met je een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp