Feestje of borrel? Zo kom je veilig weer thuis!

Taxichauffeur worden
Taxichauffeur worden? Het is een erg leuk beroep!
15 november 2020
taxi vooraf reserveren
Een taxi vooraf reserveren? Een erg goed idee!
15 januari 2021
Toon alles
Feestje

Let goed op je jezelf

Iedereen heeft wel eens een receptie op werk of een ander feestje. Graag blijf je nog even hangen om te kletsen met iedereen. Soms dan drink je teveel om zelf naar huis te rijden, of het wordt simpelweg te laat om met het openbaar vervoer naar huis te komen. Naar huis met de taxi? Zo kom je veilig weer thuis!

Ken je grenzen

Natuurlijk willen we dit niet laten klinken als een overheidsreclame, maar het is bij een borrel altijd handig om je grenzen aan te voelen. Zeker als je nog een eindje terug naar huis moet reizen. Als je met de auto teruggaat mag je als beginnend bestuurder niet meer dan 0.2 promille alcohol in je bloed hebben. Als meer ervaren bestuurder is deze hoeveelheid met 0,5 niet veel hoger. Als je weet waar je grenzen liggen, weet je zeker dat je veilig naar huis toe komt.

Bestel van te voren

Voordat je naar een feestje of borrel gaat, kun je je terugreis al regelen. Wist je dat je van tevoren al je taxi kunt reserveren? De taxichauffeur haalt je dan op de afgesproken tijd op en brengt je veilig naar huis. Onderweg maak je samen nog een praatje. Dat is de beste afsluiter van de avond. Betalen doe je vaak ook vooraf, zodat je op het feest je geen zorgen over contant geld hoeft te maken.

Vrijheid

Hoe fijn is het om te weten dat je niet ergens hoeft te parkeren of je auto ergens in een ongure buurt hoeft achter te laten? Het is heerlijk om zelf de regie te hebben. Wil je opgehaald en thuis gebracht worden om een uurtje of twaalf? Dan komt dat in orde. Liever een stuk later? Waarom niet. Jij hebt de touwtjes in handen zonder daar de moeite voor te hoeven doen.

Zorg dat je veilig thuiskomt. Bestel een taxi via Taxi Amsterdam-24. Wij halen je graag op en brengen je thuis. Om welke tijd dan ook. Beloofd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp