Een taxi vooraf reserveren? Een erg goed idee!

Feestje
Feestje of borrel? Zo kom je veilig weer thuis!
15 december 2020
Valentijnsdag met de taxi
Valentijnsdag met de taxi, wij zeggen doen!
15 februari 2021
Toon alles
taxi vooraf reserveren

Makkelijk en vaak goedkoper

De wereld wordt steeds sneller en steeds drukker. In onze hectische dagen is het fijn om een taxi vooraf te reserveren. Daar hangen vele gemakken en voordelen aan. Geniet tot ’s avonds laat ergens van een drankje of een borrel en de chauffeur haalt je op de afgesproken tijd op. Ook je zakenafspraak verloopt precies volgens schema. Maar een taxi vooraf reserveren is nog handiger dan dat!

Goedkoper

Een taxichauffeur weet van tevoren nooit hoe zijn of haar dag eruit ziet. De ene keer stappen er veel klanten in, de andere keer is het een rustige dag en staat de taxi veel stil. Door vooraf te reserveren maak je een chauffeur en het bedrijf waarvoor die werkt vaak erg blij. Want dan is er een zekerheid dat er van de diensten van de chauffeur gebruik wordt gemaakt. En dat vind je vaak terug in de prijs.

Geen onverwachte kosten

Door van tevoren een taxi te bestellen, houd je je kosten inzichtelijk. Je hoeft niet na te denken over dat er omgereden moet worden, er een file staat of dat er andere factoren zijn die je gemak en comfort kunnen verstoren. Je kunt rustig achterover gaan leunen en genieten van de rit. Je bent zo thuis.

Delen? Dat kan gemakkelijk!

Het is ontzettend makkelijk en handig om met meerdere personen een taxi te nemen. Een taxi vooraf reserveren zorgt ervoor dat je het bedrag al voordat de rit begint kunt delen onder elkaar. Met hoe meer mensen je reist, hoe groter de taxi moet zijn en andersom. Bestel je een taxi, dan hoef je niet teleurgesteld te worden dat er geen grote taxi in je omgeving beschikbaar is. Die komt gewoon naar je toe en staat klaar wanneer jij dat bent.

Kwitanties: voor de werknemer en fiscaal

Ook als je zakelijk vooraf een taxi bestelt, dan kun je kiezen voor een vast tarief. Dat is handig omdat je dan weet waar je aan toe bent. Als je op dat moment voor een bedrijf aan het werk bent of je reist als ondernemer, dan kun je bij de chauffeur een kwitantie opvragen. Die krijg je dan netjes in je e-mail, zodat je later bij de personeelsafdeling of de belastingdienst één en ander kunt terugvragen. Ook voor je boekhouder is het wel zo prettig deze kwitantie in de boekhouding te hebben zitten voor de jaarrekeningen.

Een taxi vooraf reserveren is bij ons één druk op de knop. Wij verzorgen de rit van A tot Z en zorgen ervoor dat jij je in onze taxi’s comfortabel voelt. Wij kijken uit naar je reservering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp