Een taxi zakelijk bestellen? Check dit van tevoren!

Reizen met de taxi
Reizen met de taxi, wel zeven voordelen!
15 september 2020
Taxichauffeur worden
Taxichauffeur worden? Het is een erg leuk beroep!
15 november 2020
Toon alles
taxi zakelijk bestellen

Geniet het financiële voordeel

Niet alleen particulieren maken zo nu en dan een ritje met de taxi. Ook ondernemers kunnen er wat van. Misschien juist die ondernemers. Een taxi zakelijk bestellen kent namelijk vele voordelen. Je wordt altijd in stijl vervoerd, de rit is van alle gemakken voorzien, je komt vrijwel zeker op tijd voor je afspraak én je zakenrelaties weten dat je er toe doet. Maar wat moet je nou eigenlijk weten voordat je een taxi zakelijk bestelt?

Fiscaal voordeel!

Ja, je leest het goed. Een taxi zakelijk bestellen is fiscaal erg aantrekkelijk. Zorg er dus voor dat je op naam van de zaak een taxi regelt. Want dan kun je daar met de BTW-aangifte voor zorgen dat je minder belasting hoeft te betalen of misschien wel geld terugkrijgt. Maar het is wel handig een goede boekhouder of accountant te vragen naar de exacte regelingen die voor jouw onderneming gelden.

Boekingen

Je hoeft niet elke keer te bellen of aparte een afspraak te maken. Er valt altijd iets te regelen als het aankomt op het afnemen van veel diensten. Dus als je regelmatig naar een afspraak moet of de taxi moet een klant van je ophalen, zorg ervoor dat je een contactpersoon hebt binnen de taxicentrale die jouw wensen en agenda kent. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. Je kunt dus vooraf reserveren. En misschien krijg je nog korting ook!

Hoeveel passagiers?

Voor zakelijk vervoer zijn er ook andere soort taxi’s beschikbaar die bijvoorbeeld het vervoer van meerdere personen of groepen mogelijk maken. Denk aan busjes of grotere, luxe auto’s. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je met meerdere collega’s of ondernemers naar een congres gaat of er juist één organiseert en zoekt naar een manier de bezoekers te vervoeren.

Wij kennen de wensen van onze passagiers het best. Als je een betrouwbaar en razendsnel taxibedrijf zoekt dat ook nog eens haar dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons gerust even op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp