Reizen met de taxi, wel zeven voordelen!

Een taxi besturen
Een taxi besturen, dit moet je weten over het vak!
15 augustus 2020
taxi zakelijk bestellen
Een taxi zakelijk bestellen? Check dit van tevoren!
15 oktober 2020
Toon alles
Reizen met de taxi

Meer dan alleen een tripje

Als het aankomt op hip en happening, dan ben je bij de taxi aan het juiste adres. Reizen met de taxi is namelijk helemaal in, zeker in de grote steden waar tijd, gemak en comfort een belangrijke rol speelt. Dat de taxi deze zeven voordelen kent, had je vast niet gedacht.

Betaalbaar

Allereerst heeft de taxi een duur imago. En dat is jammer. Natuurlijk zijn er dure taxi’s die voor veel te veel geld je van A naar B brengen. Maar prijsverschillen heb je in elke branche. Laat je niet tegenhouden door te denken dat reizen met de taxi veel geld kost want je kunt van tevoren een prijs afspreken met de chauffeur en kijken naar de goedkoopste tarieven via de centrales.

Luxe

Alleen de meest luxe auto’s komen in aanmerking om als taxi te rijden. Dat zijn chique merken die van alle gemakken zijn voorzien. Neem plaats in de taxi en je merkt een wereld van verschil in vergelijking met andere vormen van reizen zoals het openbaar vervoer of zelf rijden. Je kunt echt even ontspannen en dat is natuurlijk wel erg fijn!

Uitstraling

Zeker bij sommige gelegenheden arriveer je graag in stijl. En dat is niet zo vreemd. Jouw aankomst en vertrek is het waard om gezien te worden. Ook in zakelijke kring. Door de taxi te nemen naar je afspraak, zie je er meteen een stuk professioneler uit dan dat je op de fiets of met de trein komt nietwaar?

Gemak

De chauffeur neemt je koffers en andere bagage met plezier aan. De chauffeur is namelijk een dienstverlener. Dat betekent dat hij of zij er alles aan doet om jou de meest prettige reiservaring te bezorgen.

Fiscaal aantrekkelijk

Het reizen met de taxi maakt de Belastingdienst gelukkig fiscaal aantrekkelijk. Zeker als je uit naam van je eigen onderneming reist, kun je de btw en overige belastingen gemakkelijk aftrekken in de jaaropgave.

Snel

Een taxichauffeur weet als geen ander hoe die zich moet manoeuvreren in het verkeer. Nee, chauffeurs rijden vlot maar hoeven daarvoor de verkeersregels niet te breken. Ze zijn professionals die snappen hoe het verkeer in de grote stad werkt en hoe laat jij op je afspraak moet zijn. Begrijpt jouw tram dat ook?

Betrouwbaar

Omdat je er zeker van kunt zijn dat je op tijd en veilig naar je afspraak wordt gebracht, is de taxi een uiterst betrouwbaar vervoersmiddel. Voor de prijs van een busticket kunnen we je niet meenemen, maar daar staat dit dus wel tegenover.

Op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor de rit van morgen? Aarzel niet een neem vrijblijvend met ons contact op. Tot gauw in één van onze taxi’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp