Valentijnsdag met de taxi, wij zeggen doen!

taxi vooraf reserveren
Een taxi vooraf reserveren? Een erg goed idee!
15 januari 2021
Toon alles
Valentijnsdag met de taxi

Romantisch achterin

Februari is de maand van de liefde. Hoewel er misschien niet veel te doen is op het moment door de huidige maatregelen, kun je vast wel iets verzinnen om samen te ondernemen. Door bijvoorbeeld naar familie toe te gaan, een romantisch diner thuis laten bezorgen of je gaat naar jullie eigen plek. Iedereen heeft wel een plek waar je als stel graag samen bent. Jullie personal space. Valentijnsdag met de taxi is een goed idee!

Tijd voor elkaar

Als jullie niet echt in de buurt van jullie eigen plekje wonen, dan kan een taxi pakken een goed idee zijn. Want met je eigen auto moet je toch weer een parkeerplek zoeken, tanken en op het verkeer letten. Als je met het openbaar vervoer gaat, heb je niet de personal space die je graag zou willen. Een taxi nemen met Valentijnsdag zorgt ervoor dat je echt even de tijd hebt voor elkaar.

Welke bestemming? Vertrekken maar

De bestemming is op Valentijnsdag altijd voor één van de twee een verrassing. Het is de speciale plek waar je hem of haar echt kunt verbluffen. Zeg nou zelf, dat gaat een beetje lastig als je moet overstappen van bus naar bus, toch? Ook als je ergens je auto maar moet zien kwijt te raken. Valentijnsdag met de taxi is echt een uitkomst.

Na afloop nog even ontspannen

De avond valt, jullie hebben een super leuke dag achter de rug. Van tevoren heb jij al een taxi geboekt. Die staat klaar op het moment dat jij had bedacht wanneer die klaar zou moeten staan. Een taxi nemen kun je dus helemaal plannen. Dat is een fijn idee. Je kunt thuisgekomen echt nog even ontspannen met een filmpje of een lekker drankje. Daar kan geen gestress van het openbaar vervoer tegenop.

Afrekenen zoals jullie willen

Na afloop wil je nog wel eens een discussie hebben over wie er betaalt. Of juist voor de ander verborgen houden hoeveel het kost zoals je met cadeautjes doet. Door vooraf alvast te betalen kun je bijvoorbeeld de rekening achteraf delen of jullie contant geld voor andere dingen bewaren op de dag zelf.

Reserveer je taxi en maak je klaar voor een onvergetelijke dag. Neem vrijblijvend met ons contact op en we zien jullie graag binnenkort achterin onze taxi voor een dagje romantiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp