Private taxi

private taxiPrivate Taxi voor alle bestemmingen

Of u nu een dagje uit bent met vrienden, een tour door het land wenst te maken met uw gezin of collega’s, of zakelijke afspraken wenst te bezoeken verspreid door het land. Er kunnen allerlei redenen zijn voor u om een private taxi te willen boeken. Een private taxi staat gedurende een langere termijn die uzelf bepaald tot uw beschikking. Een private taxi houdt in dat u (en uw eventuele gezelschap) wordt rondgereden in een prettige en degelijke wagen, voorzien van zaken zoals water en versnaperingen. De chauffeur is in deze setting uw persoonlijke privé chauffeur. Dit houdt ook in dat deuren voor u worden opengehouden, er wordt geholpen met het inladen en uitladen van bagage. U kunt voor de duur van uw activiteiten zonder problemen continu over de taxi met chauffeur beschikken, waar de reis ook heen gaat. Ook wanneer u ergens uitstapt om te vergaderen of een uitje maakt in een stad, blijft de chauffeur tot uw beschikking staan. U kunt zelf bepalen hoe lang u weg blijft en hoe laat u weer opgehaald wenst te worden. Ook in het geval dat er meerdere adressen in het land of zelf in het buitenland aangedaan dienen te worden is een private taxi een goede keuze. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het vervoer en alles wat hiermee te maken heeft. U kunt doorwerken in de auto, of gewoon genieten van het uitzicht tijdens de rit.

Pakketten

Taxi Amsterdam 24 biedt tevens een aantal pakketten aan waaruit u een keuze kunt maken. Bijvoorbeeld als u een dagje uit wenst te maken in het land, kunt u kiezen uit meerdere opties die beschikbaar zijn. De chauffeurs van Taxi Amsterdam zijn zeer gemotiveerd en ervaren als het gaat om private tours met een taxi. De pakketten zijn divers en behelzen de mooiste plekken die Nederland te bieden heeft. Voor de dagtoerist maar ook voor de levensgenieter. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor het pakket naar de Zaanse Schans in al haar glorie. Internationaal en nationaal een zeer geprezen en gewilde locatie om te bezoeken. Dit pakket bevat naast de Zaanse Schans ook een bezoek aan het pittoreske Volendam en de middeleeuwse stad Marken. Bij elke locatie die wordt aangedaan is het mogelijk om uit te stappen en de lokale hoogtepunten te beleven en de sfeer te proeven. Gemiddeld duurt een tour als deze zo’n 6 uur. Deze tour kan voor maximaal 8 personen worden geboekt. Naast dit pakket zijn er tal van andere pakketten beschikbaar zoals bijvoorbeeld een reis naar Madurodam, een tour naar de Keukenhof in al haar kleurrijke variëteit en nog vele andere opties. Dit zijn standaard die Taxi Amsterdam 24 u kan bieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen wensenpakket samen te stellen en door te geven aan Taxi Amsterdam 24. In overleg zal een route worden uitgestippeld en een tijdsduur worden afgesproken.

Internationale cliënten een private taxi nodig?

Ook in het geval van Engels sprekende cliënten bent u bij Taxi Amsterdam 24 aan het juiste adres. Zo spreken alle chauffeurs vloeiend Engels en kunnen zij alle vragen omtrent Nederlandse maar ook buitenlandse locaties beantwoorden. Met name in de zakelijke wereld is er steeds vaker behoefte aan Engels sprekende chauffeurs. Handelspartners van Nederlandse bedrijven bezoeken het land regelmatig in opdracht van de Nederlandse bedrijven en moeten op een dag meerdere locaties aandoen om te vergaderen, presentaties te houden of hun hotel bezoeken. Voor dit soort activiteiten is Taxi Amsterdam 24 uw partner. De service is beschikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week. Welk tijdstip dan ook, alles is mogelijk. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw zakenrelaties een prettige ervaring hebben tijdens hun tijdelijke verblijf. Ook wanneer er behoefte is om te reizen buiten Nederland naar België is dit altijd mogelijk. Steden als Brussel komen bijvoorbeeld vaak voor op de lijst van locaties. De chauffeurs zijn ook een goede vraagbaak voor uw zakelijke contacten als het gaat om de beste, meest interessante en leukste plaatsen om te bezoeken in Nederland of België. De chauffeurs beschikken niet enkel over een goede wegen kennis maar ook over kennis van de locaties die worden aangedaan. Zodoende heeft de chauffeur van Taxi Amsterdam 24 meerdere functies om de dag van uw zakelijke contacten tot een succes te maken. Vakkundig en vertrouwd.

Private Taxi Amsterdam 24 – de juiste keuze

De conclusie die getrokken kan worden is dat er voor elk voorkomend reisdoel u bij Taxi Amsterdam 24 de juiste keuze maakt. Of u nu kiest voor één van de brede pakketten voor dagtrips of u zelf een aantal locaties samenstelt van uw eigen keuze, het is allemaal mogelijk. Ook op zakelijk gebied is de service van Taxi Amsterdam 24 van toegevoegde waarde. Goede, ervaren en geïnformeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw rit of de rit van uw cliënten elke keer weer geheel vlekkeloos verloopt. Zo kunt u optimaal genieten van uw dagje uit zonder zich zorgen te maken over parkeren, genoeg benzine in de tank of de route die het best genomen kan worden. In het geval van internationale bezoekers of handelscontacten verzorgt Taxi Amsterdam 24 ook een vlekkeloze rit. Met de Engels sprekende chauffeurs die tevens als vraagbaak kunnen dienen, worden uw zakelijke contacten op de wenken bediend. De taxi’s van Taxi Amsterdam staan daarnaast ook nog eens 24 uur per dag geheel tot uw beschikking. Op welk tijdstip u ook vervoerd wenst te worden, het is een kwestie van een telefoontje en het is geregeld. Taxi Amsterdam 24 weet dat iedereen een totaal verschillend leef ritme heeft. Hierbij hoort het dat tijden om te werken of activiteiten buiten de deur te ontplooien zoals nachtelijk uitgaan of vroege of juist late diensen kunnen afwijken per persoon of per organisatie. Precies hierom wordt de 24 uurs service geboden. En dat 7 dagen per week. Op deze manier zorgt Taxi Amsterdam voor geschikt en tijdig vervoer voor iedereen op ieder gewenst moment.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp