Sightseeing in Amsterdam met de taxi, zo dus!

Een goede taxichauffeur
Een goede taxichauffeur, zo herken je ze
15 februari 2020
meest gestelde vragen
De meest gestelde vragen in de taxi!
15 april 2020
Toon alles
Sightseeing Amsterdam

Sightseeing in Amsterdam met de taxi

De taxi is in onze hoofdstad natuurlijk een handig vervoermiddel om je snel, veilig en voor een mooie prijs van A naar B te brengen. Amsterdam kent vele hotspots en prachtige locaties voor een dagje uit of je vakantie. Wist je dat de taxichauffeur je er zo heen kan brengen en je de hele dag kan voorrijden als een koning? Sightseeing in Amsterdam met de taxi doe je zo!

Hortus Botanicus

De grootste botanische tuin van de stad vind je op een steenworp afstand van dierentuin Artis in de Weesperbuurt. Het is een van de oudste botanische tuinen ter wereld! Je vult je dag met het kijken naar mooie bloemen en planten, die met hun zeldzame kleuren een lust zijn voor het oog.

Het Joods Historisch Museum

Dit museum schaaft je kennis bij over de Joodse geschiedenis van ons land. Gelegen tussen vier monumentale synagogen in het Joods Cultureel Kwartier. Het Kindermuseum zit ook in het gebouw, dat kun je meteen meepakken.

De Magere Brug

Met sightseeing in Amsterdam moet je de iconische Magere Brug niet vergeten. Het is de meest gefotografeerde brug van Nederland! Het wordt aan twee kanten opgehaald voor waterverkeer over de Amstel. De brug heeft een rijke geschiedenis en is vroeger best vaak vervangen. Tot 1994 werd de brug nog met hand geopend en gesloten. Helaas kan de taxi er niet overheen, dus je zult de chauffeur even alleen moeten laten.

Begijnhof

Het oudste hofje van Amsterdam ligt vlakbij het Rokin. Het stamt al uit de Middeleeuwen en is tegenwoordig een heerlijke, rustige plek in de drukke stad. Vroeger was het een klooster waar de Begijnen woonden. Dat waren vrouwen die als non door het leven gingen, maar daarmee stopten als ze wilden trouwen. Iets minder streng dus. De chauffeur wacht buiten bij de poort wel even op je.

Museumplein

Het Museumplein is een heerlijke plek om langs te rijden met de taxi. In 1885 opende het Rijksmuseum de deuren en sindsdien heet het plein dus ook zo. Zomers is het een fantastische plek voor een picknick tussen een jong en hip publiek.

De 9 straatjes

Midden in de grachtengordel van de binnenstad, vind je de negen straatjes. Die zijn natuurlijk vernoemd naar hun aantal. Wat de straten zo bijzonder maakt, is dat je op een unieke manier kunt winkelen. Kleine merken en kunstzinnige winkeltjes stallen hun waar uit in de leukste etalages. Winkeltjes die je nergens anders vindt hebben altijd wel wat bijzonders, dus sla je slag!

Lijkt zo’n sightseeing in Amsterdam je wel wat? Wij hebben klantvriendelijkheid en gemak hoog in het vaandel staan. Neem gerust met ons contact op en bestel je taxi via ons. Zo ben je verzekerd van een heerlijk dagje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp