Tijd voor vakantie? Tijd voor de taxi!

private taxi
Maak indruk met een private taxi bij je zakelijke klant!
15 juni 2019
Amsterdam met de taxi
Amsterdam met de taxi: 7 hotspots!
20 augustus 2019
Toon alles

Taxi op vakantie

Een taxi op vakantie, wie neemt deze nu niet? Vaak begint het al als je vervoer zoekt naar de luchthaven om het vliegtuig te nemen! Het is makkelijk en snel en je hoeft niet met je koffers te sjouwen zoals met het openbaar vervoer. Eigenlijk begint de vakantie al een beetje voordat je arriveert in het vakantieland. En als je daar dan bent aangekomen bestaat er een grote kans dat je weer de taxi in springt. Dit zijn de landen waar je dit waarschijnlijk doet!

Thailand: taxi op vakantie

In Thailand neem je waarschijnlijk een taxi naar je hotel. Er zijn ontzettend veel taxi’s die vanaf Bangkok Airport rijden. Het handige is dat ze een systeem hebben bedacht waardoor je in de rij moet staan en wachten totdat je richting een taxi mag lopen. Het fijne hiervan is dat de taxichauffeurs een eerlijke kans krijgen. Ook heb je geen gedoe met voordringen of veel te opdringerige taxichauffeurs die per se afhankelijk van jou zijn. Je hebt al een hele lange vlucht achter de boeg, tijd om rustig aan te doen in de taxi op vakantie!

De taxi in Dubai

Ga je richting Dubai deze zomer? Al is het voor een overstap van een paar dagen, je neemt dan hoogstwaarschijnlijk de taxi richting de stad. Het is ook hier een makkelijk en fijn vervoersmiddel! Een ander groot voordeel, de taxi’s in Dubai zijn niet duur! Je zou misschien denken dat door alle pracht en praal in de stad, de taxiprijzen de pan uitrijzen. Maar dat is dus niet zo. Het is hét vervoersmiddel in de stad om van A naar B te gaan.

The big apple

Als je een paar dagen naar The big apple gaat, oftewel New York, dan is er geen ontkomen aan. Je zal waarschijnlijk heel vaak de taxi nemen! Het is ook hier het vervoersmiddel van de stad. Het is vooral ook handig om uit te leggen in chauffeurs waar je naartoe wilt, aangezien New York makkelijk verdeeld is in blocks. Zeg naar welk block je wilt en hij dropt je daar. Doordat er hier zoveel taxi’s rondrijden is de prijs relatief laag. Je houdt er simpel eentje aan door langs de straat je hand uit te steken (is niet alleen in de films!).

Mocht je op zoek zijn naar een taxi die je naar de luchthaven brengt, dan is Taxi Amsterdam 24 een goede oplossing. Taxi Amsterdam 24 heeft speciale tarieven voor ritjes naar de luchthaven. Door de goede service zal je al het gevoel hebben dat je op vakantie bent. Je kunt hier een taxi boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp