Amsterdam met de taxi: 7 hotspots!

Tijd voor vakantie? Tijd voor de taxi!
15 juli 2019
Restaurant in Amsterdam
Neem de taxi naar deze culinaire hoogtepunten!
16 september 2019
Toon alles
Amsterdam met de taxi

Mis niet de hotspots van onze hoofdstad

Er zijn vele hotspots in Amsterdam en wie kent ze niet. Maar wist je dat je ze ook met de taxi kunt bezoeken en dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn? Taxi Amsterdam 24 zet ze voor je op een rijtje:

Museumplein

De naam dankt dit iconische plein aan de vele topmusea die zich er op of direct aan bevinden. De taxi stopt voor het Rijksmuseum dat vol hangt met de werken van 17e-eeuwse meesters of het Van Goghmuseum waar je een immense collectie van de beroemde kunstschilder Vincent van Gogh kunt bewonderen. De chauffeur brengt je er met de taxi zo heen!

Westergasfabriek

Je kunt met een ruime keuze aan gezellige bars en restaurants nergens beter cultuur snuiven dan bij de Westergasfabriek. Waar vroeger in dit grote gebouw steenkoolgas werd gewonnen, toverde de Gemeente Amsterdam het Westerpark later om tot creatieve broedplaats vol hotspots. En dat zie en voel je wanneer je uit de taxi stapt. Misschien een idee voor een picknick onder het standbeeld van Culture Park? Jij bepaalt samen met de chauffeur wanneer hij of zij je weer ophaalt! Handig, toch?

NDSM-werf

Natuurlijk vergeten wij de NDSM-werf niet. Denk je dat je er alleen met de veerboot kunt komen? Natuurlijk niet! Stap achterin de taxi en de chauffeur brengt je. Wat deze industriële en roestige scheepswerf zo innemend maakt, is toch vooral het contrast met zijn levendige geschiedenis en zijn nu zo verlaten ogende hallen waar kunstenaars hun exposities vertonen. En als je alles gezien hebt, hoef je niet op de pont te wachten, maar stap je zo de taxi weer in.

Rembrandtpark

Wie het Amsterdamse Vondelpark te mainstream vindt, is bij het Rembrandtpark beter af. Via de Postjesweg kan de taxi je droppen bij dit rustieke stuk Amsterdam dat veelal rustiger is dan het Vondelpark. Ga je daarna nog in de buurt wat eten of een wijntje drinken? Jouw chauffeur begrijpt dat wel en spreekt opnieuw een ophaaltijd met je af. Het is jouw dag en bij Taxi Amsterdam 24 is alles mogelijk!

Anne Frankhuis

Een huis vol herinneringen. Dat is de bezienswaardigheid waar de taxi je in no-time heen kan brengen. In de schaduw van de Westerkerk vind je het Anne Frankhuis dat centraal staat in een 75 jaar oud dagboek vol geheimen. Wil je de drukte ontlopen? Reserveer dan niet alleen je taxi maar ook je toegangskaartje van tevoren.

Madame Tussauds

Altijd al eens op de foto willen gaan met jouw idool? Dat kan. Althans, bijna. Het blijven beelden van was natuurlijk maar ze zijn levensecht! De taxi zet je pal voor het museum af op de Dam. Het enige dat je nog hoeft te doen is je kaartje kopen of als je dat al gedaan hebt naar binnen te lopen. Een taxi pakken in je eigen hoofdstad was nog nooit zo makkelijk.

Homomonument

Je dag afsluiten op de trappen van het homomonument, is een aanrader. Direct aan de Keizersgracht gelegen, kijk je uit over het rustige water waar zo nu en dan een rondvaartboot voorbij vaart. Dit driehoekige monument symboliseert de herinnering aan de homovervolging in de Tweede Wereldoorlog en de bekende vrijheid van geaardheid in Amsterdam. De taxichauffeur kan je gewoon weer op de afgesproken tijd ophalen, zodat je er zolang kan blijven als je wilt!

En dit is nog maar een greep uit de vele hotspots die Amsterdam rijk is. Taxi Amsterdam 24 wacht graag op je terwijl de mooiste bezienswaardigheden bezoekt. En als kers op de taart brengt de chauffeur je met de taxi voor een scherp tarief naar huis of naar je hotel. Een betere manier om de hoofdstad te bezoeken is er niet, toch? Reserveer hier je taxi alvast voor je stedentrip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp