Maak indruk met een private taxi bij je zakelijke klant!

taxi nemen
Taxi nemen? Deze 5 redenen zeggen doen
15 mei 2019
Tijd voor vakantie? Tijd voor de taxi!
15 juli 2019
Toon alles
private taxi

Private taxi

Met een private taxi maak je indruk op je zakelijke klant! Niets zo fijn voor je zakelijke klant als deze ergens wordt opgehaald. Of dit nu voor een internationale klant is die net op de luchthaven arriveert of voor een zakelijke klant die in Nederland is gevestigd en op bezoek komt voor een meeting. Door een private taxi te huren voor ze, heb je stiekem al een streepje voor. Wat zijn eigenlijk nog meer redenen om ervoor te kiezen?

24/7

Of je zakelijke klant nu om vier uur ’s ochtends al een taxi nodig heeft, je kunt er voor zorgen dat er dan een private taxi voor hem of haar klaarstaat. Niks geen gedoe met taxi’s aanhouden of zelfs taxi’s zoeken. Zorg dat je daarvoor een afspraak gemaakt hebt om de zakelijke klant op te laten halen.

Voordelige tarieven

Niet geheel onbelangrijk zijn de tarieven die je betaalt voor een taxi. Natuurlijk staat op de eerste plek het feit dat je zakelijke klant wordt opgehaald en goed behandeld wordt. Wel fijn voor jou kan zijn als de kosten voordelig zijn. Je kunt altijd even de voordelige tarieven bekijken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is erg belangrijk als het aankomt op een taxi. Al helemaal als dit voor je zakelijke klant is. Zorg dat je een taxibedrijf uitzoekt die betrouwbaarheid uitstraalt en zijn of haar woord nakomt. Zo hoef jij je niet druk te maken of alles wel goed komt. De taxi zal er alles aan doen om op tijd te arriveren!

Sterker nog, bij Taxi Amsterdam 24 zullen de taxichauffeurs een kwartier voor de afgesproken tijd aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat de taxi op je staat te wachten als je arriveert. En mocht je dus tien minuten eerder zijn dan de afgesproken tijd, dan heb je een grote kans dat je gelijk op de achterbank kunt zitten en weg kunt rijden. Dat is een groot voordeel van een private taxi!

Bij Taxi Amsterdam 24 kun je goed terecht voor een private taxi. De hierboven genoemde voordelen staan hoog in het vaandel bij ze. Je kunt ze altijd even bellen om te kijken of de gewenste tijd mogelijk is. Ook is het geen probleem als je wilt reserveren, je kunt op deze manier alvast je kosten berekenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp