Neem de taxi naar deze culinaire hoogtepunten!

Amsterdam met de taxi
Amsterdam met de taxi: 7 hotspots!
20 augustus 2019
Bezienswaardigheden in Amsterdam
Bezienswaardigheden in Amsterdam? Pak de taxi!
15 oktober 2019
Toon alles
Restaurant in Amsterdam

De 10 beste restaurants in Amsterdam

Onze hoofdstad staat erom bekend een behoorlijk aantal culinaire hoogstandjes te vertegenwoordigen. Maar in een stad die op zichzelf al ruim 200 vierkante kilometer is, kan het soms lastig zijn zo’n restaurant in Amsterdam te vinden. Don’t worry, wij helpen je een handje. Pak de taxi en rijdt met ons mee op dinnertour!

The Seafood Bar

Als je een grote liefhebber bent van zeefruit, garnalen, mosselen, schaaldieren en sushi, dan is The Seafood Bar op de van Baerlestraat naast het Vondelpark een must. En als je de taxi ernaartoe neemt, zet die je voor de deur af! Bij een visrestaurant dat in handen is van ene familie De Visscher, kan er eigenlijk niets misgaan, toch?

Restaurant Black

Bourgondiërs vinden aan de iconische Prinsengracht in het centrum, Restaurant Black. Bij deze allemansvriend kunnen liefhebbers van een lekkere, malse steak maar ook vegans hun hart ophalen. Ideaal dus als jij vlees niet kan laten liggen, maar je nieuwe partner liever vegetariër blijft.

Bord’Eau Restaurant Gastronomique

De naam van dit restaurant in Amsterdam klinkt niet alleen chique, dat is het ook. Met een Michelin-ster pronkend achter de ruiten ligt de prijs dus ook aardig hoog. Voor degene die houdt van luxe kan zich hier op zijn wenken laten bedienen. Je vindt het etablissement aan de idyllische binnenwateren van de Amstel.

Il Palio

Voor degene die juist graag iets meer op de prijs let bij het uitzoeken van een restaurant, is Il Palio nabij het Leidseplein een goede tip. De meeste gerechten zijn behoorlijk goed van smaak en kosten vaak niet meer dan een gemiddeld voorgerecht.

Meatless District

Toch liever iets eten zonder vlees? Neem de taxi naar de Bilderdijkstraat. Daar vind je Meatless District. Een restaurant dat als pionier al een behoorlijke tijd voor veel vegetariërs en veganisten de uitkomst biedt als het gaat om lekker eten zonder vlees.

Pllek

Nee, dat is geen spelfout. Dit restaurant in Amsterdam heeft de genadeloze skills om gezelligheid te creëren op een plek die eigenlijk helemaal niet zo gezellig aandoet: de NDSM-werf. Deze oude, verlaten scheepswerf doet soms erg kil en koud aan. Bij Pllek vind je een warme plaats binnen of in de zomer buiten bij een kampvuur met live muziek.

FuLu Mandarijn

Loop jij warm voor heet, Aziatisch eten? Vraag de chauffeur je te brengen naar het Rokin. Dit is niet voor niets een populair Chinees-restaurant in de scene van de Oosterse keuken. Vaak bestaat het aanbod namelijk in dat segment veelal uit gooi-en-smijtketens. Omdat dit een grote en vooral ook lekkere uitzondering is op de regel, is reserveren zeker aan te bevelen.

I Kriti

Wil je je wanen in het Griekenland in de tijden van de oude helden? Restaurant I Kriti zit op de Balthasar Floriszstraat vlakbij de Oude Pijp. Een gezellig restaurant in een even gezellige buurt is het recept voor een geweldige avond.

De Waaghals

Je vindt steeds meer biologisch eten in restaurants voor een vaak normale prijs. Dit volledig biologische restaurant in Amsterdam maakt gewaagde keuzes in zowel het menu als in hun recepten. Durf jij het aan?

Pacific

Als je gek bent op een robuuste sfeer waar je niet alleen kan dineren maar ook los kunt gaan op ritmische deuntjes of een goede brunch, dan is dit Amsterdamse restaurant wat voor jou. Hierna kun je lekker uitbuiken op het gras in het Westerpark of maak een relaxte avondwandeling om nooit te vergeten!

Onze chauffeurs brengen je maar al te graag naar al deze culinaire hoogstandjes zodat je ze niet hoeft te missen. Je hoeft alleen maar achterin te stappen. En na je heerlijke culinaire night out brengen wij je weer naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp