Taxi naar schiphol

Taxi naar schiphol

Veilig vervoer van en naar Schiphol

Bent u binnenkort van plan om via Schiphol te vliegen of komt u binnenkort aan op de luchthaven en zoekt u een taxi naar Schiphol? Neem dan contact op met ons. Onze taxicentrale is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar om uw oproep op te nemen en zo snel mogelijk een taxi voor u te laten reserveren. Wij zijn vooral actief in Amsterdam en zijn specialist op het gebied van taxivervoer van en naar de luchthaven Schiphol. Wij kunnen u op elk gewenst tijdstip ophalen en kunnen tevens groepsvervoer regelen voor de gelegenheden wanneer er meer passagiers tegelijk moeten worden opgehaald of weggebracht naar Schiphol.

In en rond Amsterdam actief

Taxi naar schipholOns taxibedrijf is vooral actief in en rond Amsterdam. Een taxi naar Schiphol mag in dat geval uiteraard niet ontbreken. Wij rijden dagelijks met zowel personenauto’s als busjes naar de luchthaven en weten als geen ander de weg zowel op de luchthaven als in de stad te vinden. U rijdt bij ons dus nooit teveel of te lang. Wij leveren ook afhaal service wanneer u aankomt op Schiphol. U hoeft ons in dat geval niet te bellen want het is voldoende wanneer u ons van tevoren uw reisschema doorgeeft zoals uw vluchtnummer en de datum. Wij zorgen in dat geval dat we klaarstaan om u op te halen. En maakt u zich geen zorgen, wij houden ook rekening met vertragingen. Wij staan er dus ook wanneer u vlucht een vertraging heeft opgelopen.

Bestel ons via de centrale

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw oproep op te nemen. Wij hebben voldoende taxi’s in en rond de luchthaven rondrijden zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat we snel ter plaatse zijn. Wilt u van tevoren uw vervoer regelen vanuit Amsterdam naar de luchthaven Schiphol? Geef ons dan uw schema zoals het nummer van uw vlucht en de datum door zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u op tijd bent voor uw vlucht en op tijd wordt opgehaald.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp