Taxi Zaandam

Taxi Zaandam

Over de plaats zelf

Zaandam is een kleine gemeente in Noord-Holland. De gemeente kreeg in het jaar 1811 stadsrechten en staat vandaag de dag vooral bekend als toeristenplaats. Dit komt vooral door de Zaanse schans en de uiteenlopende architectuur. Ook heeft deze plaats wel tien kerken die als toeristenattractie dienen. Bovendien is heeft de plaats een geheel eigen Schilderswijk met enkel straatnamen die naar schilders zijn vernoemd. Qua inwoners telt deze plaats zo rond de 76.000. Deze mensen noemen zichzelf Zaandammers of Zaankanters. Kortom, er is veel te doen en te zien in deze gemeente.

Van Amsterdam naar Zaandam, wat zijn de opties?

Dus hoe kom je eigenlijk in Zaandam als je vanaf Amsterdam reist? De twee plaatsen liggen natuurlijk wel bijna 20 kilometer van elkaar verwijderd. Er lopend of met de fiets heen gaan is dus geen optie. Je kunt in principe met de bus reizen. Dit is echter minder snel dan wanneer je met de auto reist. Dus wat als je met iemand meelift? In dat geval moet het maar net kunnen dat iemand je naar deze plaats brengt. Ook moet je iemand met een auto vinden die jou naar deze plaats zou willen brengen. Maar jouw opties zijn zeker niet beperkt tot deze manieren van reizen.

Regel een taxi!

Je kunt voor deze reis namelijk ook prima een taxi reserveren. Dit is sneller dan wanneer je met het openbaar vervoer zou reizen. Ook is deze optie flexibeler dan met iemand meeliften. Bovendien is het zeer comfortabel om met een taxi te reizen. Je wordt namelijk precies afgezet bij je bestemming. Ook wordt je opgehaald waar jij opgehaald wil worden. Dus geen gezeur met bushaltes en treinstations. Natuurlijk kun je ook van Zaandam weer naar Amsterdam terugreizen met de taxi. Daar hoef je je dus absoluut geen zorgen over te maken.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp