Neem je de airport shuttle of een taxi?

Wat is een airport shuttle precies?

Een airport shuttle is een voertuig dat vanaf een bus- en treinstation rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde vliegveld gaat. Natuurlijk gaat deze ook van het vliegveld weer terug naar het station. De shuttle kan in meerdere vormen voorkomen. Je hebt bijvoorbeeld een shuttlebus, voor wanneer je met een grotere groep reist. Wanneer je dit niet doet, is de taxi nemen een betere optie. Dus waarom zou je eigenlijk een shuttle nemen naar het vliegveld? Dat zal hieronder verder worden uitgelegd.

Waarom gebruik maken van een shuttle?

Als eerste is het handig wanneer je vanaf het station naar het vliegveld reist om een shuttle te nemen. Soms ben je daartoe gedwongen, omdat een normale taxi vaak niet zover reist. Daarnaast is het, zoals hierboven al gezegd is, een verstandige optie wanneer je in een grote groep reist. Bovendien kun je op deze manier het beste bij het station komen. Een normale taxi kan je echter ook op het station afzetten.

Gebruik maken van vliegveld taxiservice?

Er zijn verschillende redenen waarom een taxi nemen een betere optie is wanneer je naar het vliegveld gaat. Als eerste is de chauffeur altijd stipt op tijd. Dit kan nog wel eens anders zijn wanneer je meelift met vrienden of familie. Daarnaast zijn taxi’s 24 uur per dag beschikbaar. Dit valt ook niet altijd te zeggen van kennissen. Ook zet de chauffeur je voor de deur af en helpt deze je graag met jouw bagage. En dat voor de prijs van één rit! Dat is veel voordeliger dan per dag betalen voor een parkeerplaats op Schiphol.

Contact opnemen? Dat kan!

Heb jij niets met de airport shuttle? En heb je een lift met de taxi nodig naar het vliegveld? Dan is dit hoe je heel gemakkelijk een taxi vooraf reserveert! Wist je dat je niet per se hoeft te bellen om een taxi te reserveren bij taxi Amsterdam 24? Je kunt namelijk ook op een andere manier contact met ons opnemen. Voor de opties en onze gegevens klik je simpelweg op het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina.

Reserveer
Translate »
WhatsApp Stuur een WhatsApp